PAMP®

Intelligens befektetési tervünknek köszönhetően az arany mindenki számára elérhető, és már nem csak a gazdag emberek kiváltsága. Miközben továbbra is a luxus és a presztízs szimbóluma. Vásárláskor fontos a minőségre törekedni.

Az IBIS InGoldnál nagyra értékeljük, hogy átfogó minőségellenőrzési folyamaton mentünk át, így kiváló minőségű aranyat kínálhatunk. A világ egyik legjobb finomítójának - a svájci PAMP-nak - exkluzív partnereivé váltunk.

A PAMP Finomítót 1977-ben alapították, és neve milliónyi trójai unciát ér az arany világában. Fő terméke a Lady Fortuna motívumával ellátott aranyrúd. Pontosan azt szimbolizálja, amit az arany jelent befektetőinek - rengeteg boldogságot és örömöt.

A PAMP finomító a jelentős újítók közé tartozik. Egyedülálló VERISCAN™ technológiát fejlesztettek ki. Ezzel a technológiával nem kell aggódnia, hogy hamisítók és csalók áldozatává válik, akik technológiája ugrásszerűen fejlődik, és nem könnyű őket leleplezni. A VERISCAN™ ellenőrzi a rúd mikrofelületét, amely minden darabnál egyedi, így lehetővé teszi a rúd vagy érmék azonnali beazonosítását.

A boldogság Svájcból származik