A Díjak és Szolgáltatások Árjegyzékének módosítása

IBIS InGold Szerkesztősége

01. 03. 2022

Az iiplanGold® használata 2022. március 1-jétől még érdekesebbé válik ügyfeleink számára. Az iiplanGold®-ban a számlavezetési díjak csökkennek, emellett a Hűségprogram is kedvezőbbé válik. Ugyanakkor az iiplan® Profi 10 évnyi működése után először került sor a kiinduló áremelés korrekciójára.

2022. március 1-jétől az iiplanGold® megtakarítási termék "kezelési díja" csökken. A díj átlagosan 55,6%-kal mérséklődik. Így a leendő és meglévő ügyfelek számára még előnyösebb nemesfém megtakarítási módot tesz lehetővé. Ráadásul az iiplanGold® súlyszámláról mostantól nem csak aranyban, hanem ezüstben is tudnak kifizetéseket eszközölni fém formájában.

A Hűségprogram is módosult, amelyet az IBIS InGold arra használ, hogy a hosszú távú ügyfelei számára vonzóbbá tegye a megtakarítást. Az iiplanGold® használatával az értékesítői jutalék csökkentése mostantól gyorsabban történik.

"Egy olyan időszakban, amikor minden termék és szolgáltatás ára emelkedik, amikor az emberek keresik a módját annak, hogyan védhetik megtakarításaikat az infláció és a bizonytalanság ellen, ügyfeleink számára az aranyfedezetű számla használatának csökkentett költségeit kínáljuk, amellyel a legjobb árakon vásárolhatnak aranyat, másrészről viszont a kifizetések széles variációját is biztosítjuk számukra. Úgy véljük, hogy ezzel a lépésünkkel megkönnyítjük számukra a döntést arról, hogyan optimalizálják portfóliójukat, és hogyan építsék be abba a befektetési aranyat" - teszi hozzá Libor Křapka, az IBIS InGold ügyvezető igazgatója.

2022. március 1-jétől az iiplan® Profi és Quick szerződések esetében az első darabonkénti kiinduló áremelés összege is korrigálásra kerül. Az árak körülbelül 25%-kal emelkednek.

"Az iiplan® szerződések tízéves története során még soha nem változtattuk meg az iiplan® szerződések kiinduló áremelési beállítását. Természetesen az infláció minket is érint. A befektetési rudak és érmék vásárlásával és tartásával, valamint az ügyfelek megtakarításainak kezelésével kapcsolatos valamennyi tétel egyre drágul. Emiatt kénytelenek vagyunk megváltoztatni ennek a paraméternek a beállítását. Egy olyan " díjat" választottunk, amelyet az áruk visszavásárlásakor a visszavásárlási prémium iiplan® formájában adunk vissza ügyfeleinknek. 2022. március 1-jétől ez is megemelkedik, így az ügyfelek az eredetileg kifizetett költség 100%-át visszakapják" - magyarázza Libor Křapka.

A Díjak és szolgáltatások árlistájában szereplő egyéb tételek eredeti értékükön maradnak.

 

További tájékoztatásért forduljon kollégánkhoz: 


Ügyfélszolgálati segélyvonal

shop@ibisingold.com
+420 568 408 088
 

 
 
Az IBIS InGoldról
 

Az IBIS InGold a befektetési arany és ezüst vezető kereskedője. A vállalat több mint 20 éve működik a piacon. Európán belül vezető szerepet töltöttek be az aranyban és ezüstben történő megtakarítások területén. Az iiplan® és iiplanGold® márkanevek alatt egyszerű és rugalmas megtakarítást biztosítanak a lakosság számára, már havi 1 200 forintos-tól kezdődően.

Az IBIS InGold a svájci PAMP finomító és a The Royal Mint hivatalos kereskedelmi partnere. Az egyetlen olyan vállalat, amely közvetlen üzleti partnere a legtekintélyesebb európai finomítónak és egyben avlegtekintélyesebb európai pénzverdének. Egyetlen más vállalat sem büszkélkedhet a PAMP finomító és a The Royal Mint pénzverde egyidejű közvetlen kereskedelmi képviseletével.

Ennek eredményeként az IBIS InGold a legjobb szolgáltatásokat biztosíthatja ügyfeleinek mind a vásárlás, mind a megvásárolt befektetési fémek visszavásárlása során. További előnyt jelent a VERISCAN™ technológia segítségével a befektetési arany eredetének és eredetiségének egyedülálló ellenőrzési lehetősége.

Garantálják ügyfeleiknek, hogy a megvásárolt befektetési rudak és érmék első tulajdonosai lesznek, egyúttal garantálva az általuk eladott befektetési érmék és rudak visszavásárlását. A pénzeszközöket a kötelező visszavásárlási ár megerősítésétől számított 48 órán belül utalják át az ügyfél számlájára. Sőt, a fém visszavásárlási árán felül visszavásárlási prémiumot is biztosítanak.

Több mint 60 000 ügyfél bízik az IBIS InGoldban.