Az arany és az ezüst iránti kereslet rendkívüli mértékben megnőtt

IBIS InGold Szerkesztősége

08. 03. 2022

A jelenlegi geopolitikai események hatására rendkívül megnőtt a nemesfémek iránti kereslet. A nagybefektetők és a magánszemélyek az aranyat és az ezüstöt biztonságos értékőrzőként és pénzük értékének garanciájaként használják.

Az IBIS InGold hatalmas fizikai arany- és ezüstkészletekkel rendelkezik. Ezért az elmúlt napokban egyre többen fordultak a vállalathoz, hogy megvásárolják ezeket a befektetési fémeket, mivel Európában azon kevés társaságok közé tartozott, amelyek nemcsak rögzíteni tudták ezen fémek árát, hanem szinte azonnal szállítani is tudták azokat.

A hatalmas kereslet, illetve a partner finomítók és pénzverdék még mindig szokatlanul hosszú szállítási ideje miatt az IBIS InGold a mai naptól kezdve a legtöbb újonnan rögzített érmét és rudat nem azonnal, hanem csak a finomítóból vagy pénzverdéből történő gyártás és kiszállítás után postázza. A szállítások abban a sorrendben történnek, ahogyan az egyes rudakat és érméket az ügyfelek kifizetik.

A fizetés feldolgozása és az ármegállapítás korlátozás nélkül folytatódik.

 

További tájékoztatásért forduljon kollégánkhoz: 


Ügyfélszolgálati segélyvonal

shop@ibisingold.com
+420 568 408 088
 

 
 
Az IBIS InGoldról
 

Az IBIS InGold a befektetési arany és ezüst vezető kereskedője. A vállalat több mint 20 éve működik a piacon. Európán belül vezető szerepet töltöttek be az aranyban és ezüstben történő megtakarítások területén. Az iiplan® és iiplanGold® márkanevek alatt egyszerű és rugalmas megtakarítást biztosítanak a lakosság számára, már havi 1 200 forintos-tól kezdődően.

Az IBIS InGold a svájci PAMP finomító és a The Royal Mint hivatalos kereskedelmi partnere. Az egyetlen olyan vállalat, amely közvetlen üzleti partnere a legtekintélyesebb európai finomítónak és egyben avlegtekintélyesebb európai pénzverdének. Egyetlen más vállalat sem büszkélkedhet a PAMP finomító és a The Royal Mint pénzverde egyidejű közvetlen kereskedelmi képviseletével.

Ennek eredményeként az IBIS InGold a legjobb szolgáltatásokat biztosíthatja ügyfeleinek mind a vásárlás, mind a megvásárolt befektetési fémek visszavásárlása során. További előnyt jelent a VERISCAN™ technológia segítségével a befektetési arany eredetének és eredetiségének egyedülálló ellenőrzési lehetősége.

Garantálják ügyfeleiknek, hogy a megvásárolt befektetési rudak és érmék első tulajdonosai lesznek, egyúttal garantálva az általuk eladott befektetési érmék és rudak visszavásárlását. A pénzeszközöket a kötelező visszavásárlási ár megerősítésétől számított 48 órán belül utalják át az ügyfél számlájára. Sőt, a fém visszavásárlási árán felül visszavásárlási prémiumot is biztosítanak.

Több mint 60 000 ügyfél bízik az IBIS InGoldban.