Az IBIS InGold bővíti befektetési ezüst kínálatát

IBIS InGold Szerkesztősége

01. 06. 2022

Az IBIS InGold bővíti a PAMP finomítóból származó befektetési rúdjai kínálatát. Az ügyfelek mostantól 1 000 grammos ezüstből öntött PAMP rúdba is befektethetnek.

"Annak ellenére, hogy a befektetési ezüstöt általános forgalmi adó terheli, ügyfeleink között vannak hívei. A befektetési arany iránti hihetetlenül nagy kereslet miatt a finomítók inkább ezt a fémet dolgozzák fel, az ezüstrudak és érmék elérhetősége pedig egyre csökken. Ez volt az oka annak, hogy tárgyalásokat kezdtünk a PAMP finomítóval az öntött ezüstrudak szállításáról, ráadásul ügyfeleink körében éppen az egy kilogrammos ezüstrudak népszerűek" - magyarázza Petr Špičák, az IBIS InGold marketingigazgatója az új termék felvételének okát a kínálatba.

Az öntött ezüst befektetési rúd kibővíti a termékkínálatot, az ügyfelek pedig egyszeri vásárlással és részletfizetéssel is hozzájuthatnak az iiplan® megtakarítási programon keresztül.

"A nemesfémek iránti fokozott keresletet tükrözi, hogy a nemesfémek nehezen elérhetők, és a vásárlóknak gyakran várniuk kell a szállításukra. Az IBIS InGold kiváló kapcsolatainak és közvetlen összeköttetéseinek köszönhetően, melyek a PAMP finomítóval és a Királyi Pénzverdével is fennállnak, jelenleg nem kell hasonló problémával szembenéznünk. Elegendő befektetési rúd- és érmekészlettel rendelkezünk, ügyfeleink pedig korlátozások és hosszabb szállítási határidők nélkül vásárolnak befektetési rudakat és érméket" - tette hozzá Petr Špičák.

 

További tájékoztatásért forduljon kollégánkhoz: 


Petr Špičák

spicak@ibisingold.com
+420 777 741 440
 

 
 
Az IBIS InGoldról
 

Az IBIS InGold a befektetési arany és ezüst vezető kereskedője. A vállalat több mint 20 éve működik a piacon. Európán belül vezető szerepet töltöttek be az aranyban és ezüstben történő megtakarítások területén. Az iiplan® és iiplanGold® márkanevek alatt egyszerű és rugalmas megtakarítást biztosítanak a lakosság számára, már havi 1 200 forintos-tól kezdődően.

Az IBIS InGold a svájci PAMP finomító és a The Royal Mint hivatalos kereskedelmi partnere. Az egyetlen olyan vállalat, amely közvetlen üzleti partnere a legtekintélyesebb európai finomítónak és egyben avlegtekintélyesebb európai pénzverdének. Egyetlen más vállalat sem büszkélkedhet a PAMP finomító és a The Royal Mint pénzverde egyidejű közvetlen kereskedelmi képviseletével.

Ennek eredményeként az IBIS InGold a legjobb szolgáltatásokat biztosíthatja ügyfeleinek mind a vásárlás, mind a megvásárolt befektetési fémek visszavásárlása során. További előnyt jelent a VERISCAN™ technológia segítségével a befektetési arany eredetének és eredetiségének egyedülálló ellenőrzési lehetősége.

Garantálják ügyfeleiknek, hogy a megvásárolt befektetési rudak és érmék első tulajdonosai lesznek, egyúttal garantálva az általuk eladott befektetési érmék és rudak visszavásárlását. A pénzeszközöket a kötelező visszavásárlási ár megerősítésétől számított 48 órán belül utalják át az ügyfél számlájára. Sőt, a fém visszavásárlási árán felül visszavásárlási prémiumot is biztosítanak.

Több mint 60 000 ügyfél bízik az IBIS InGoldban.