Az IBIS InGold közvetlen együttműködést kezd a brit királyi pénzverdével

IBIS InGold Szerkesztősége

01. 02. 2021

Az IBIS InGold közvetlen együttműködésbe kezdett a brit királyi pénzverdével. Bővíti továbbá azon termékek portfólióját, amelyekbe az ügyfelek befektethetnek. Ezen együttműködés megindításával az IBIS InGold megerősíti és stabilizálja pozícióját a világ vezető arany- és ezüstkereskedői között.

„A Királyi Pénzverdével való együttműködés új lehetőségeket nyit meg ügyfeleink számára a nemesfémekbe történő befektetésre. A pénzverde az egyik legnagyobb szereplő a globális piacon "- mondja Libor Křapka, az IBIS InGold ügyvezető igazgatója. És hozzáteszi: „Nagyra értékeljük, hogy a Királyi Pénzverde hivatalos partnere lettünk".

Ennek az együttműködésnek köszönhetően bővül a cég termékpalettája. Libor Křapka szerint főleg a Britannia sorozat arany- és ezüst unciás befektetési érméi az egyik vonzó „forró hír”. „Nagyon örülünk ezeknek a termékeknek. Elegánsak, egy pillantás elég, hogy felismerjük, ez egy igazi luxuscikk, és mindenekelőtt egy gyönyörű történet áll minden egyes fémdarab mögött ”- dicséri az új terméket Libor Křapka.

Az együttműködés megkezdésének folyamata nagy kihívást jelentett. A pénzverde gondosan választja meg partnereit. „Be kellett bizonyítanunk a pénzverde számára, hogy ideális partnerek vagyunk számukra, hogy képviselhessük őket az európai piacon. Ez egy tekintélyes, sőt a legrangosabb vállalat, amely alkalmazottait is megválogatja. ”- mondja az IBIS InGold ügyvezető igazgatója. Szerinte ez egy fordulópont az IBIS InGold történetében, hiszen a vállalat megerősítette pozícióját a nemesfém-kereskedők élvonalában.

A Királyi Pénzverde 1 100 éve van jelen a nemesfém piacon. Egyedi tervezésű érmék és rudak gyártására öszpontosít, amelyek Nagy-Britannia történelmi pillanataihoz és személyiségeihez kapcsolódnak. A nemesfém-beruházások terén az egyik legnagyobb szereplő.

 

Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal:   


Mgr. Libor Křapka

krapka@ibisingold.com
+420 722 444 648
 

 
 
Az IBIS InGoldról
 
Az IBIS InGold piacvezető arany- és ezüstkereskedő. A cég több mint 20 éve működik a piacon. Európában vezető szerepe van az arany és ezüst alapú megtakarítási tervekben. Az iiplan® néven ismert egyszerű és rugalmas megtakarítási terv már havi 1 200 Ft hozzájárulással elérhető a nyilvánosság számára.

A társaság közvetlenül kapcsolódik a svájci PAMP finomítóhoz. Ez lehetővé teszi az IBIS InGold számára, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa vásárláskor, valamint a vásárolt befektetési fémek eladásakor. Szintén előnye, hogy a befektetési arany eredete és hitelessége a VERISCAN™ technológia segítségével igazolható.
 
Ügyfeleinek garantálja, hogy ők a megvásárolt rudak és érmék első tulajdonosai, és bízhatnak abban, hogy a társaság visszavásárolja az általuk értékesített befektetési érméket és rudakat. Visszavásárláskor a pénzeszközöket az ügyfél számlájára utalják a kötelező visszavásárlási ár megerősítésétől számított 48 órán belül. A fém vételárával együtt az ügyfelek visszavásárlási bónuszokat is élvezhetnek.

Megtakarítás esetén a rudakból és az érmékből származó megtakarítás térítésmentes. Az IBIS InGold-ot már több mint 40 000 ügyfél tesztelte.