Az IBIS InGold újabb mérföldkövet ünnepel. Már 40 000 ügyfél számára kínálunk biztonságos kikötőt.

IBIS InGold Szerkesztősége

14. 05. 2020

Az IBIS InGold, a befektetési arany megtakarítások terén az első számú mérföldkő. A társaság több mint 40 000 ügyfelének segít a nemesfémekbe történő befektetésben.

Azok az emberek, akik portfóliójukba beletették az aranyat, pénzt takarítanak meg egy hosszú távú virágzó eszközben, miközben megóvják magukat az inflációtól és a gazdasági krízisektől.

„Az IBIS InGold bízik az aranyban, és meggyőződésünk, hogy ez egy olyan befektetés, amelynek különösen napjainkban van értelme, és amelynek minden családi portfólióban ott a helye. Az, hogy mindent egy kártyára teszünk, nem mindig kifizetődő. Ezért fontos, hogy különféle eszközöket válasszunk ”- magyarázza Libor Křapka, az IBIS InGold vezérigazgatója, miközben hozzáteszi:„ Értékeljük ügyfeleink bizalmát, és folytatjuk olyan újításokkal, amelyek kényelmesebbé teszik a fizikai aranyba és más fémekbe történő befektetést. Nagyon köszönjük minden partnerünknek, akik segítenek bennünket elképzeléseink megvalósításában, hogy támogatják ügyfeleiket a biztonság és a pénzügyi függetlenség elérésében. ”

A befektetési arany általában biztonságos menedéketet jelent a befektetések területén. Ára emelkedik a válság idején, és a készpénzzel ellentétben még infláció idején sem veszíti el vásárlóerejét. Hosszú távon a nemesfém értéke folyamatosan növekszik.

 

Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal:   


Ügyfélszolgálati segélyvonal

+420 568 408 088
shop@ibisingold.com
 

 
 
Az IBIS InGoldról
 
Az IBIS InGold® társaság egy vezető, befektetési arannyal és ezüsttel foglalkozó kereskedelmi vállalat. A társaság már több, mint 20 éve van jelen a piacon. A Cseh Köztársaságban és Európában vezető szerepet tölt be az arany és ezüst megtakarítási szolgáltatások területén. A védjeggyel ellátott iiplan® keretében egyszerű és rugalmas megtakarítási rendszert nyújt a lakosság számára szankciómentesen, már havi 1200 forinttól.

A társaság fő ajánlatát a neves PAMP svájci finomítóból származó 1 – 1 000 gramm tömegű befektetési aranyrudak, valamint az ausztrál királyi pénzverde a „The Royal Australian Mint“ 1/10 - 1 unciás befektetési aranyérméi jelentik. Az IBIS InGold® társaság olyan világhírű pénzverdék termékeit is forgalmazza mint a „The Royal Canadian Mint“ vagy a „The Perth Mint“. A termékeket Európa egész területén kiszállítják.
 
Az IBIS InGold® jelentős független pénzügyi tanácsadó cégek széles hálózatával működik együtt a Cseh Köztársaságban, a Szlovák Köztársaságban, Lengyelországban, Szlovéniában, Ausztriában, Németországban és Magyarországon. Így az IBIS InGold® társaság termékei és szolgáltatásai elérhetőek az ügyfelek számára bármely régióban. Természetes, hogy mind a kezdő, mind a tapasztalt befektetők, illetve tanácsadók részére komplex szolgáltatásokat és képzést nyújt. Ügyfelei és partnerei számára információkat és elemzéseket szolgáltat.