Befektetés a történelmi Szent Ilona ezüstérmébe az IBIS InGold ajánlatában

IBIS InGold Szerkesztősége

31. 01. 2021

Az IBIS InGold, mint európai piacvezető a nemesfémekkel kapcsolatos befektetések és megtakarítások terén, felveszi termékkínálatába a legendás, azonos nevű sziget által kibocsátott Szent Ilona érmét.

Az IBIS InGold negyedkilogrammos, tiszta ezüstből készült érmével bővíti termékpalettáját. "Ez az érme egyedülálló abban az értelemben, hogy befektetési rúd alakú, ugyanakkor névértéke 10 font, tehát egy hivatalos pénzeszköz" - magyarázza Libor Křapka, az IBIS InGold ügyvezető igazgatója.

Ez a befektetési érme tükrözi a sziget történetét és döntő szerepét a Brit Birodalom és a Kelet-India Társaság kereskedelmi és tengerészeti történelmében. A 17. század közepén Szent Ilona szigete stratégiai hely volt, ahol e társaság hajói kikötöttek és luxuscikkeket cseréltek, például kávét, teát, selymet, de ópiumot is. Később a legénység itt egy jól felszerelt biztonságos kikötőt épített a hajóik számára.

A rúd ezüstből készül, 999 tisztaságú, súlya 250 gramm. Az érme elülső oldalán a „Szent Ilona” felirat látható. Közvetlenül e felirat alatt található az érme névértéke, 10 font és a kibocsátás éve. Az érme közepén II. Erzsébet királynő ábrázolása látható, koronával a fején. A királynő portréja alatt látható az érme súlya - 250 gramm és 999 ezüst tisztasági foka. Alján pedig a „Őfelsége II. Erzsébet királynő” felirat olvasható. Az érme hátoldalának tetején, a Kelet-India Társaság hivatalos logója és a „A Kelet-Indiai Társaság, London” felirat látható. Alul a társaság zászlóshajója látható.

Ezek az érmék népszerűvé váltak az ezüstbe befektetők körében. Az érme be van fóliázva. Nagyszerű ezüstberuházás és ajándék azok számára, akiket érdekel a történelem, a közgazdaságtan vagy a művészet.

 

Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal:   


Mgr. Libor Křapka

+420 722 444 648
krapka@ibisingold.com
 

 
 
Az IBIS InGoldról
 

Az IBIS InGold piacvezető arany- és ezüstkereskedő. A cég több mint 20 éve működik a piacon. Európában vezető szerepe van az arany és ezüst alapú megtakarítási tervekben. Az iiplan® néven ismert egyszerű és rugalmas megtakarítási terv már havi 1 200 Ft hozzájárulással elérhető a nyilvánosság számára.

A társaság közvetlenül kapcsolódik a svájci PAMP finomítóhoz. Ez lehetővé teszi az IBIS InGold számára, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa vásárláskor, valamint a vásárolt befektetési fémek eladásakor. Szintén előnye, hogy a befektetési arany eredete és hitelessége a VERISCAN™ technológia segítségével igazolható.

Ügyfeleinek garantálja, hogy ők a megvásárolt rudak és érmék első tulajdonosai, és bízhatnak abban, hogy a társaság visszavásárolja az általuk értékesített befektetési érméket és rudakat. Visszavásárláskor a pénzeszközöket az ügyfél számlájára utalják a kötelező visszavásárlási ár megerősítésétől számított 48 órán belül. A fém vételárával együtt az ügyfelek visszavásárlási bónuszokat is élvezhetnek.

Megtakarítás esetén a rudakból és az érmékből származó megtakarítás térítésmentes. Az IBIS InGold-ot már több mint 40 000 ügyfél tesztelte.