Britannia 100 uncia (3,11 kg) ezüstrudak az IBIS InGold kínálatában

IBIS InGold Szerkesztősége

14. 07. 2022

A mai naptól az IBIS InGold 100 uncia súlyú ezüst Britannia befektetési rudakat kínál ügyfeleinek. Ez egy újabb terméke a tekintélyes és világhírű Királyi Pénzverdének, amely az IBIS InGold hivatalos partnere.

"Ügyfeleink a nemesfémek vásárlásának biztonságos módját keresik. Az IBIS InGold ezt kínálja, miközben garantálja, hogy ők lesznek a megvásárolt rudak és érmék első tulajdonosai. Ugyanilyen fontosnak tartjuk, hogy szélesebb választékkal rendelkezzenek, és hogy nemesfémvagyonukat az igényeiknek és lehetőségeiknek megfelelő súlyok kiválasztásával optimalizálni tudják" - magyarázza Petr Špičák, a vállalat marketingigazgatója.

Az aranyrúd elülső oldalán Britannia, a kecses és nemes harcos nő alakja van dombornyomottan ábrázolva, aki közel 2 000 éve kíséri a brit nemzetet. Britannia új ikonikus megjelenítése Jody Clark munkája. Az ezüst befektetési rudakat 999-es tisztaságú feldolgozásban és műanyag fóliába csomagolva kínálják.

 

További tájékoztatásért forduljon kollégánkhoz: 


Petr Špičák

spicak@ibisingold.com
+420 777 741 440
 

 
 
Az IBIS InGoldról
 

Az IBIS InGold a befektetési arany és ezüst vezető kereskedője. A vállalat több mint 20 éve működik a piacon. Európán belül vezető szerepet töltöttek be az aranyban és ezüstben történő megtakarítások területén. Az iiplan® és iiplanGold® márkanevek alatt egyszerű és rugalmas megtakarítást biztosítanak a lakosság számára, már havi 1 200 forintos-tól kezdődően.

Az IBIS InGold a svájci PAMP finomító és a The Royal Mint hivatalos kereskedelmi partnere. Az egyetlen olyan vállalat, amely közvetlen üzleti partnere a legtekintélyesebb európai finomítónak és egyben avlegtekintélyesebb európai pénzverdének. Egyetlen más vállalat sem büszkélkedhet a PAMP finomító és a The Royal Mint pénzverde egyidejű közvetlen kereskedelmi képviseletével.

Ennek eredményeként az IBIS InGold a legjobb szolgáltatásokat biztosíthatja ügyfeleinek mind a vásárlás, mind a megvásárolt befektetési fémek visszavásárlása során. További előnyt jelent a VERISCAN™ technológia segítségével a befektetési arany eredetének és eredetiségének egyedülálló ellenőrzési lehetősége.

Garantálják ügyfeleiknek, hogy a megvásárolt befektetési rudak és érmék első tulajdonosai lesznek, egyúttal garantálva az általuk eladott befektetési érmék és rudak visszavásárlását. A pénzeszközöket a kötelező visszavásárlási ár megerősítésétől számított 48 órán belül utalják át az ügyfél számlájára. Sőt, a fém visszavásárlási árán felül visszavásárlási prémiumot is biztosítanak.

Több mint 60 000 ügyfél bízik az IBIS InGoldban.