Elítéljük az Ukrajna elleni orosz támadást

IBIS InGold Szerkesztősége

28. 02. 2022

Az IBIS InGold egyértelműen elítéli az Ukrajna elleni orosz támadást. Ebben a konfliktusban teljes mértékben Ukrajna mögött állunk, és úgy döntöttünk, hogy megtesszük a tőlünk telhető lépéseket Oroszországgal szemben.

Cégünk története során soha nem vásároltunk orosz vállalatok által előállított vagy tanúsított, illetve Oroszországba szállított nemesfémeket. Az Orosz Föderáció Nyugat-barát Ukrajna elleni támadása megerősített bennünket abban, hogy a jövőben semmilyen módon nem kívánunk együttműködni az orosz féllel.

Álláspontunkat a honlapunkon is közzétesszük. Csatlakoztunk a Nem értünk egyet az Orosz Föderáció Ukrajnával szembeni agressziójával kezdeményezéshez. A potenciális orosz látogatókat ideiglenesen blokkoljuk honlapunk elérésében, mialatt jelezzük az Ukrajna elleni orosz agresszióval kapcsolatos eltérő állásfoglalásunkat.

Bízunk benne, hogy egyetért velünk, és lehetőségeihez mérten támogatni fogja Ukrajnát.

 

Ha kérdése van forduljon hozzánk bizalommal:   


Mgr. Libor Křapka

krapka@ibisingold.com
+420 722 444 648
 

 
 
Az IBIS InGoldról
 

Az IBIS InGold a befektetési arany és ezüst vezető kereskedője. A vállalat több mint 20 éve működik a piacon. Európán belül vezető szerepet töltöttek be az aranyban és ezüstben történő megtakarítások területén.

Az IBIS InGold a svájci PAMP finomító és a The Royal Mint hivatalos kereskedelmi partnere. Az egyetlen olyan vállalat, amely közvetlen üzleti partnere a legtekintélyesebb európai finomítónak és egyben avlegtekintélyesebb európai pénzverdének. Egyetlen más vállalat sem büszkélkedhet a PAMP finomító és a The Royal Mint pénzverde egyidejű közvetlen kereskedelmi képviseletével.