Hova tegyem a megtakarításaim? Aranyba!

IBIS InGold Szerkesztősége

01. 10. 2021

Aranybefektetési kézikönyvet publikált az aranyba.hu honlapon az IBIS InGold cég magyarországi képviselete, hogy elősegítse a pénzügyi tudatosságot a lakossági megtakarítások területén.

Az ingyenesen letölthető e-könyv választ keres olyan kérdésekre, mint hogy: Miért lehet busásan kifizetődő döntés aranyban tartani a megtakarításaink egy részét? Milyen formátumok jöhetnek szóba aranymegtakarításnál? Mennyit érdemes egyáltalán aranyba invesztálni? Hogyan nyerhetünk a legtöbbet az aranymegtakarítás keretei között? Hogyan kerülhetjük el az aranymegtakarítás buktatóit? Az IBIS InGold cég missziója, hogy világszerte minden ember számára adott legyen a lehetőség rendszeres megtakarításait fizikai aranyba és ezüstbe tenni, függetlenedve ezáltal a változó politikai és gazdasági helyzettől.

“Az emberek többsége, tévesen úgy gondolkozik, nem engedheti meg magának, hogy aranyat vegyen. Ennek elsősorban az információhiány az oka” - mondta el az e-könyv bemutatásakor a cég magyarországi képviselője, Incze Nikoletta. “Ma már a hazai piacon is több olyan konstrukció érhető el, amellyel folyamatosan, kisebb összegeket félretéve és aranyban rögzítve juthatunk saját fizikai aranyrudakhoz. Szeretnénk ha a magyar emberek is tájékozottan és magabiztosan döntenének megtakarításaikról.”

A cseh anyacég vezérigazgatója, Libor Krapka, az iiplan® - intelligens befektetési tervek bemutatásakor arról beszélt, hogy a magyar ügyfelek hamarosan, közvetlen on-line is nyithatnak iiplanGold® aranyszámlát. Akik pedig rendszeres megtakarítási programot keresnek és részletre vennének rudat, továbbra is elérhető az iiplan® PROFI konstrukció üzleti partnereken keresztül.

Hova tennénk jobb helyre megtakarításainkat, mint aranyba?

Az e-könyv letölthető: aranyba.hu

 

Bővebb információ: 


Nikoletta Incze

+36 21 252 70 72
nikoletta@ibisingold.com
 

 
 
Az IBIS InGold, a. s.
 

Az IBIS InGold vezető kereskedő a befektetési arany- és ezüstkereskedelem terén. A cég több mint 20 éve működik a piacon. Európában vezető szerepük van az arany és ezüst megtakarításban. Az iiplan® és az iiplanGold® védjegyek alatt egyszerű és rugalmas megtakarítást biztosítanak a nagyközönség számára, már havi 1 200 forintos törlesztőrészlettel.

Az IBIS InGold a Svájci PAMP Finomító és a Királyi Pénzverde hivatalos felhatalmazott kereskedelmi partnere. Az IBIS InGold az egyetlen vállalat, amely közvetlen üzleti partnere a legrangosabb európai finomítónak és egyben a legrangosabb európai pénzverdének. Egyetlen másik vállalat sem büszkélkedhet azzal, hogy a PAMP Finomító és a Királyi Pénzverde egyidejű közvetlen értékesítési képviselője.

Ennek eredményeként az IBIS InGold a legjobb szolgáltatásokat nyújtja ügyfeleinek mind a vásárlás folyamata, mind a vásárolt befektetési fémek újraértékesítése során. Egy másik előny az egyedülálló lehetőség, hogy a befektetési arany eredetét és hitelességét VERISCAN™ technológiával lehet igazolni.

Garantálják ügyfeleiknek, hogy ők a megvásárolt befektetési rudak és érmék első tulajdonosai, egyben garantálják az általuk eladott befektetési érmék és rudak visszavásárlását. Visszavásárláskor a pénzt az ügyfél számlájára utalják a kötelező visszavásárlási ár megerősítésétől számított 48 órán belül. Sőt, a fém visszavásárlási árán felül visszavásárlási prémiumot biztosítanak ügyfeleiknek.

Több, mint 50 000 ügyfél igazolja az IBIS InGoldot.