IBIS InGold startuje přímou spolupráci s britskou mincovnou The Royal Mint

IBIS InGold startuje přímou spolupráci s britskou mincovnou The Royal Mint

01. 02. 2021
IBIS InGold

Společnost IBIS InGold zahájila přímou spolupráci s britskou královskou mincovnou The Royal Mint. Rozšiřuje tak i portfolio produktů, do kterých mohou zákazníci investovat. IBIS InGold zahájením této kooperace potvrzuje a upevňuje své postavení mezi špičkou světových obchodníků se zlatem a stříbrem.

„Spolupráce s The Royal Mint otevírá našim zákazníkům nové možnosti v investování do cenných kovů. Mincovna je jedním z největších hráčů na celosvětovém trhu,“ říká Libor Křapka, výkonný ředitel společnosti IBIS InGold. „Velmi si vážíme toho, že jsme se stali oficiálním partnerem The Royal Mint,“ dodává.

Společnosti se díky této spolupráci rozšiřuje produktová nabídka. Mezi atraktivní „horké novinky“ patří podle Libora Křapky hlavně zlaté a stříbrné uncové investiční mince ze série Britannia. „Z těchto produktů jsme naprosto nadšení. Jsou elegantní, hned na první pohled je poznat, že se jedná o opravdu luxusní záležitost, a hlavně je za každým kouskem kovu krásný příběh,“ chválí Libor Křapka nové přírůstky.

Proces zahájení spolupráce byl velmi náročný. Mincovna si své partnery pečlivě vybírá. „Museli jsme mincovně prokázat, že jsme pro ni ideální partner, který ji bude zastupovat na celém evropském trhu. Je to prestižní společnost, dokonce jedna z nejprestižnějších, která si svoje spolupracovníky vybírá,“ říká výkonný ředitel IBIS InGold. Podle něj se jedná o zlomový moment v historii IBIS InGold, kdy společnost potvrdila svou pozici na špičce obchodníků s cennými kovy.

The Royal Mint na trhu s drahými kovy existuje už 1 100 let. Zaměřuje se na výrobu unikátních designových mincí a slitků, které se vážou k historickým momentům a osobnostem Velké Británie. Jedná se o jednoho z největších hráčů i v oblasti investic do cenných kovů.

 

Pro více informací kontaktujte:   


Mgr. Libor Křapka

+420 722 444 648
 
Poznejte investiční mince Britannia zde.
 

 
 
O IBIS InGold®, a. s. 
 
Společnost IBIS InGold je předním obchodníkem s investičním zlatem a stříbrem. Na trhu působí přes 20 let. V rámci Evropy se stal leaderem v poskytování spoření do zlata a stříbra. Jednoduché a flexibilní spoření pod značkou iiplan® s výší splátek již od 100 Kč měsíčně poskytuje široké veřejnosti.

Společnost je přímo napojena na švýcarskou rafinérii PAMP. Díky tomu může IBIS InGold poskytnout zákazníkům ten nejlepší servis jak při nákupu, tak při zpětném prodeji zakoupených investičních kovů. Další výhodou je unikátní možnost ověřování původu a pravosti investičního zlata technologií VERISCAN™.
 
Zákazníkům garantuje, že jsou prvními držiteli zakoupených investičních slitků a mincí a zaručuje jim, že investiční mince i slitky, které prodává, také vykoupí. Peněžní prostředky jsou poukazovány na účet klienta do 48 hodin od potvrzení závazné výkupní ceny. K výkupní ceně kovu navíc poskytuje výkupní prémie.

U spoření mohou klienti využít i bezplatné uložení svých slitků a mincí. IBIS InGold je prověřen již více jak 40 000 zákazníky.

Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit