S IBIS InGold je zlato dostupnější

S IBIS InGold je zlato dostupnější

19. 06. 2019
IBIS InGold

18. června 2019, Praha - Jednička ve spoření do investičních kovů IBIS InGold rozšiřuje svůj sortiment investičních zlatých slitků. Po zlatých slitcích Lady Fortuna o hmotnosti 500 a 1 000 gramů doplňuje do své nabídky slitek o hmotnosti 20 gramů.

„Dvacetigramové slitky jsou ideální volbou při pravidelném spoření s částkou okolo 2 000 korun měsíčně,” říká Mgr. Libor Křapka, výkonný ředitel společnosti. Podle filosofie společnosti je nejlepší zvolit částku spoření a hmotnost slitku tak, aby investor dostal alespoň jeden slitek nebo minci ročně.

iiplan®, inteligentní investiční plán je unikátním produktem, díky kterému se IBIS InGold stal leadrem na českém i evropském trhu v oblasti investic do drahých kovů. Smlouvu iiplan® může uzavřít každý, kdo dosáhl plnoletosti. Je ideální pro dlouhodobé spoření, které je dostupný všem. Spořit do zlata lze s jeho pomocí již 100 Kč měsíčně. 
 
Doplnění o dvacetigramový slitek je druhým rozšířením sortimentu iiplanu® v letošním roce. V březnu přibyly v nabídce půlkilogramové a kilogramové slitky.
 
Investiční kovy jsou spolehlivou pojistkou financí. Jejich cena neustále stoupá a daří se jim i v časech finančních krizí. Při sestavování investičního portfolia je zlato, coby jedna ze tří loukotí, skvělou volbou.

 

Pro více informací kontaktujte:   


Martina Lindušková

+420 777 741 442
 

 
 
O IBIS InGold®, a. s. 
 
Společnost IBIS InGold je předním obchodníkem s investičním zlatem a stříbrem. Na trhu působí přes 20 let. V rámci Evropy se stal leaderem v poskytování spoření do zlata a stříbra. Jednoduché a flexibilní spoření pod značkou iiplan® s výší splátek již od 100 Kč měsíčně poskytuje široké veřejnosti.
 
Společnost je přímo napojena na švýcarskou rafinérii PAMP. Díky tomu může IBIS InGold poskytnout zákazníkům ten nejlepší servis jak při nákupu, tak při zpětném prodeji zakoupených investičních kovů. Další výhodou je unikátní možnost ověřování původu a pravosti investičního zlata technologií VERISCAN™.
 
Zákazníkům garantuje, že jsou prvními držiteli zakoupených investičních slitků a mincí a zaručuje jim, že investiční mince i slitky, které prodává, také vykoupí. Peněžní prostředky jsou poukazovány na účet klienta do 48 hodin od potvrzení závazné výkupní ceny. K výkupní ceně kovu navíc poskytuje výkupní prémie. 
 
U spoření mohou klienti využít i bezplatné uložení svých slitků a mincí. IBIS InGold je prověřen již více jak 30 000 zákazníky.

Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit