Vše o investičních kovech na jednom místě. Aplikace IBIS InGold pomáhá investorům a usnadňuje práci finančním poradcům

Vše o investičních kovech na jednom místě. Aplikace IBIS InGold pomáhá investorům a usnadňuje práci finančním poradcům

01. 03. 2019
IBIS InGold

1. března 2019, Praha - Všechny potřebné informace na jednom místě, usnadnění přístupu ke spoření do cenných kovů, ale i prezentace, které udrží v obraze obchodní partnery i klienty. To nyní nabízí aplikace IBIS InGold®, kterou připravil český i evropský leader ve světě spoření do investičních kovů.

Aplikace jako první na trhu přináší investorům aktuality ze světa zlata v psané podobě nebo ve formě videí, představuje produkty společnosti a usnadňuje přístup koncovým klientům k investičním cenným kovům. Využít lze i prezentace a dokumenty, které rychle a jasně představí, jak bude spoření do zlata probíhat. Odpovídá i na často kladené dotazy zákazníků a poradců. To vše na jednom místě.
 
„Budeme rádi, když se aplikace stane důležitou pomůckou nejen pro klienty, ale především pro spolupracující poradce,” přibližuje význam aplikace IBIS InGold® Mgr. Libor Křapka, výkonný ředitel společnosti. „V naší aplikaci budou mít k dispozici nástroj, který jim rychle, ale i kvalitně poskytne souhrn informací potřebných pro správné nastavení inteligentního investičního plánu a spoření do fyzických cenných kovů bude ještě jednodušší a dostupné pro každého.“
 
 
 

 

Pro více informací kontaktujte:   


Martina Lindušková

+420 777 741 442
 

 
 
O IBIS InGold®, a. s. 
 

IBIS InGold® je přední obchodník se zlatem a stříbrem, který působí na trhu přes 20 let. V ČR i Evropě se stal jedničkou v poskytování spoření do zlata a stříbra. Jednoduché a flexibilní spoření pod značkou iiplan® s výší splátek již od 100 Kč měsíčně poskytuje široké veřejnosti.

Společnost je přímo napojena na švýcarskou rafinérii PAMP® a zastupuje ji nejen na českém trhu. Díky tomu může IBIS InGold® poskytnout zákazníkům ten nejlepší servis jak při nákupu, tak při zpětném prodeji zakoupených investičních kovů. Další výhodou je unikátní možnost ověřování původu a pravosti investičního zlata technologií VERISCAN™. Jako jeden z mála subjektů v Evropě získala firma IBIS InGold® kombinovanou licenci pro maloobchodní prodej slitků PAMP® koncovým zákazníkům, tedy drobným investorům, pro on-line prodej, ale i pro prodej velkoobchodním partnerům.

Společnost zákazníkům garantuje, že jsou prvními držiteli zakoupených investičních slitků a mincí. Dále jim zaručuje, že investiční mince i slitky, které prodává, také vykoupí. Peněžní prostředky jsou poukazovány na účet klienta do 48 hodin od potvrzení závazné výkupní ceny. K výkupní ceně kovu navíc poskytuje výkupní prémie. U spoření mohou klienti využít i bezplatné uložení svých slitků a mincí.


Začněte spořit ještě dnes!

Vybudujte si své rodinné bohatství a sbírejte úrodu ze své investice

Fortuna chci spořit