Szemináriumok

Bővíteni szeretné ismereteit a befektetési nemesfémek értékesítésével kapcsolatban? Kövesse a szeminárium ajánlatokat és csatlakozzon hozzánk. A szemináriumon való részvétel ingyenes. Ha a regisztráció szükséges, akkor anélkül nem vehet részt a szemináriumon. Ha a szeminárium kapacitása megtelt, akkor felajánlunk egy alternatív dátumot.

Örömmel indítunk személyre szabott szemináriumot 10 vagy több résztvevőből álló csoport számára. Kérjük, küldje el megkeresését erre az email címre shop@ibisingold.com.

Aranybefektetésről kezdőknek

2022.12.14, 18:00 - 19:00 óráig

Aranybefektetésről kezdőknek

Észrevette már, hogy ugyanannyi pénzért egyre kevesebbet és kevesebbet kap? Ennek az oka az infláció, amely világszerte növekszik és elértékteleníti megtakarításainkat. Vegyen részt és győződjön meg róla saját maga, hogy ellent tud állni ennek a hatásnak és képes egy olyan biztonságos portfóliót építeni, amely gyarapodni képes bármilyen gazdasági körülmények között.

 

A webináriumra várjuk mind az IBIS InGold ügyfeleit mind a tanácsadókat.

Webinárium részleteinek megjelenítése

A befektetési arany népszerűségét tekintve vezető szerepet tölt be a befektetések és megtakarítások piacán. Ezekben a bizonytalan időkben a befektetők biztonságot keresnek, amelyet az arany képes megadni. A befektetési aranyrudak és érmék bárki számára elérhetőek, már akár havi 1 200 Ft rendszeres befizetéstől.

 

A webinárium tartalma:

  • Hogyan állítsunk össze egy biztonságos családi portfóliót
  • A befektetési arany előnyei
  • Mire figyeljünk az arany vásárlásánál
  • Kérdések és válaszok

 

Helyszín: Webinárium Microsoft Teams

Az oktató neve: Nikoletta Incze

Foglaltság: Ingyenes